servis_velux_lviv
З 1 січня 2017 року компанія «Ю. В. До» стала офіційним партнером з надання сервісних послуг від фірми VELUX.

З 1 січня 2017 року компанія «Ю. В. До» стала офіційним партнером з надання сервісних послуг від фірми VELUX.

Компанія «Ю. В. К.» вже декілька років займається монтажем різних віконних конструкцій та аксесуарів до них. Український підрозділ бренду VELUX гідно оцінило наші старання і з 1 січня 2017 року компанія «Ю. В. До» стала офіційним партнером з надання сервісних послуг від фірми VELUX.

Тепер ми працюємо з всіма гарантійними випадками по товарам цього бренду. Якщо у Вас виникла необхідність скористатися нашими послугами, напишіть нам на пошту uvkbyd@gmail.com. Ваша заявка буде передана в офіс VELUX, де буде прийнято рішення по виконанню гарантійних зобов’язань. Також, Ви можете звернутися до нас з приводу післягарантійного обслуговування і ремонту. Ми зможемо надати повний набір послуг по заміні склопакетів, заміні старих утеплювачів або додавання додаткового утеплення. Якщо щось не підлягає ремонту, на ваше прохання, ми можемо замінити деталь.

Одним з напрямків компанії «Ю. В. К.» є встановлення сонцезахисних і додаткових аксесуарів. Вони зможуть привнести додатковий комфорт у Вашу мансарду і збільшити можливий час перебування в ній. Наші фахівці зможуть Вас проконсультувати з приводу підбору відповідних продуктів саме у Вашому випадку.

У наші послуги входить монтаж електричних пристроїв для вікон. Фірма VELUX має великий модельний ряд різної електроніки, і ми зможемо Вам допомогти визначитися з підходящим рішенням.

Якщо Ви хочете скористатися установкою від не сертифікованої фірми, ми можемо надати послугу супроводу і контролю монтажних робіт.

Клієнти компанії «Ю. В. К.» можуть не сумніватися в компетенції наших співробітників. Адже саме завдяки їх професіоналізму, ми змогли звернути на себе увагу міжнародної фірми VELUX, а також заслужити почесне звання офіційного партнера.

Довіряючи «Ю. В. К» вікна, наші замовники роблять правильний вибір. Надана гарантія, дасть Вам додаткову впевненість в якості виконаних робіт. Багато людей вже скористалися нашими пропозиціями. Приєднайтесь до них і Ви!

Советуем оценить

MARLEY

Водосточные системы ПВХ

Marley является системой желобов для водостока. Желоба отлично отводят дождевую или талую воду, тем самым гарантируя прочную защиту для здания...
IKO

Битумная черепица

Битумная черепица IKO представляет собой материал для кровли на базе битума, стекловолокна в сочетании с органическими смолами и гранул натурального...
KATEPAL

Битумная черепица

Главным изготовителем кровельного материала из эластичного битума в Финляндии является компания KATEPAL OY. Компания организована и действует с 1949 года...