gzr_126557 01_1280x458
Нове покоління мансардних вікон VELUX

Нове покоління мансардних вікон VELUX

Понад півстоліття компанія Velux є передовим розробником мансардних вікон. Позиції одного з лідерів на світовому ринку з виготовлення вікон для мансардних приміщень дозволяють вкладати в постійний розвиток і вдосконалення якості.

У сучасному поколінні мансардних вікон Velux збільшено надходження освітлення на 10%, за рахунок чого приміщення наповнене великою кількістю денного світла і надходженням пасивного тепла.

gzr_cross sale_124982 01_940x940Мансардні вікна більше, ніж звичайні, піддаються агресивним впливам зовнішнього середовища. Velux продумали і врахували всі нюанси дії опадів, перепадів температур і інших чинників, зробивши акцент на якості і особливо гідроізоляції. Склопакет за системою Триплекс є найбезпечнішим. Навіть в разі пошкодження скла, воно не розлетиться на друзки, а залишиться під зовнішньої плівкою.

Адаптивна система ручок дає більше можливостей для реалізації індивідуальних задумів в інтер’єрі. Система відкривання передбачена до найдрібніших подробиць. У річках мансардних вікон Velux вбудований клапан, що володіє функцією повітрообміну. Навіть якщо вікно закрите, в приміщенні буде зберігатися приємний свіже повітря.

Нові технології, впроваджені у виробництві мансардних вікон Velux — це надійний захист приміщення від проникнення холодного повітря і вітру, що забезпечує абсолютну герметичність мансардних вікон. В наслідок, відбувається збереження теплоенергії. Вікна для мансард Velux підтримають будь-який інтер’єр простотою і витонченістю м’яких ліній.

Ознайомитися з асортиментом Velux можна на сайті компанії ЮВК, де по кожній моделі є докладний опис і фотографії товару. Якщо Вам потрібна консультація фахівця, зв’яжіться з менеджером нашої компанії будь-яким зручним для Вас способом.

Советуем оценить

ISOLA

Битумная черепица

Эластичная битумная черепица Isola является продуктом, произведённым в Норвегии, где климатические условия довольно непростые. Поэтому разработчики создали поистине уникальный материал...
KATEPAL

Битумная черепица

Главным изготовителем кровельного материала из эластичного битума в Финляндии является компания KATEPAL OY. Компания организована и действует с 1949 года...
IKO

Битумная черепица

Битумная черепица IKO представляет собой материал для кровли на базе битума, стекловолокна в сочетании с органическими смолами и гранул натурального...