00
Ура, ми відкрили власний сайт!

Ура, ми відкрили власний сайт!

Раді вітати своїх діючих та потенційних клієнтів! Компанія «ЮВК» нарешті створила власний сайт! Тепер Ви зможете ознайомитися в інтернеті з продукцією, яку ми представляємо на українському ринку.

Для нас дуже важливо бути ближче до своїх клієнтів, щоб надати Вам комфорт і зручність. Тепер, не відходячи від свого робочого місця або просто відпочинку вдома, Ви можете дізнатися цікаву інформацію про такі товари:

  • Покрівельні матеріали
  • Системи тепло і звукоізоляції
  • Вентиляційні системи
  • Водостічні системи
  • Сходи на горище
  • Мансардні вікна
  • Аксесуари

Ознайомитися з нашим асортиментом Ви зможете на сторінках сайту зі зручним і зрозумілим інтерфейсом, де усі товари грамотно розділені на категорії та колекції. Також всю продукцію можна побачити на якісних фотографіях, а ознайомитися з цінами по прайс-листу.

Якщо у Вас виникнуть питання і необхідна буде консультація, в розділі «контакти» знаходяться номери телефонів, за якими можна зв’язатися і отримати професійну консультацію наших фахівців. Якщо Вам зручніше отримувати інформацію за допомогою електронної пошти, в тому ж розділі можна заповнити форму і поставити запитання, на які менеджер негайно відповість.

Наша мета — надати покупцеві продукцію тільки перевіренї високої якості. В асортименті є кілька варіантів вибору по певній групі товару, тобто Ви можете підібрати на свій смак і можливість матеріал, а також отримати його в термін.

Ми пишаємося високим рівнем продукції, яку надаємо своїм клієнтам, і раді бути Вам корисними, створюючи комфорт разом.

Советуем оценить

ISOLA

Битумная черепица

Эластичная битумная черепица Isola является продуктом, произведённым в Норвегии, где климатические условия довольно непростые. Поэтому разработчики создали поистине уникальный материал...
MARLEY

Водосточные системы ПВХ

Marley является системой желобов для водостока. Желоба отлично отводят дождевую или талую воду, тем самым гарантируя прочную защиту для здания...
IKO

Битумная черепица

Битумная черепица IKO представляет собой материал для кровли на базе битума, стекловолокна в сочетании с органическими смолами и гранул натурального...