servis_velux_lviv
З 1 січня 2017 року компанія «Ю. В. До» стала офіційним партнером з надання сервісних послуг від фірми VELUX.

З 1 січня 2017 року компанія «Ю. В. До» стала офіційним партнером з надання сервісних послуг від фірми VELUX.

Компанія «Ю. В. К.» вже декілька років займається монтажем різних віконних конструкцій та аксесуарів до них. Український підрозділ бренду VELUX гідно оцінило наші старання і з 1 січня 2017 року компанія «Ю. В. До» стала офіційним партнером з надання сервісних послуг від фірми VELUX.

Тепер ми працюємо з всіма гарантійними випадками по товарам цього бренду. Якщо у Вас виникла необхідність скористатися нашими послугами, напишіть нам на пошту uvkbyd@gmail.com. Ваша заявка буде передана в офіс VELUX, де буде прийнято рішення по виконанню гарантійних зобов’язань. Також, Ви можете звернутися до нас з приводу післягарантійного обслуговування і ремонту. Ми зможемо надати повний набір послуг по заміні склопакетів, заміні старих утеплювачів або додавання додаткового утеплення. Якщо щось не підлягає ремонту, на ваше прохання, ми можемо замінити деталь.

Одним з напрямків компанії «Ю. В. К.» є встановлення сонцезахисних і додаткових аксесуарів. Вони зможуть привнести додатковий комфорт у Вашу мансарду і збільшити можливий час перебування в ній. Наші фахівці зможуть Вас проконсультувати з приводу підбору відповідних продуктів саме у Вашому випадку.

У наші послуги входить монтаж електричних пристроїв для вікон. Фірма VELUX має великий модельний ряд різної електроніки, і ми зможемо Вам допомогти визначитися з підходящим рішенням.

Якщо Ви хочете скористатися установкою від не сертифікованої фірми, ми можемо надати послугу супроводу і контролю монтажних робіт.

Клієнти компанії «Ю. В. К.» можуть не сумніватися в компетенції наших співробітників. Адже саме завдяки їх професіоналізму, ми змогли звернути на себе увагу міжнародної фірми VELUX, а також заслужити почесне звання офіційного партнера.

Довіряючи «Ю. В. К» вікна, наші замовники роблять правильний вибір. Надана гарантія, дасть Вам додаткову впевненість в якості виконаних робіт. Багато людей вже скористалися нашими пропозиціями. Приєднайтесь до них і Ви!

Радимо оцінити

MARLEY

Водосточні системи ПВХ

Marley є системою ринв для водостоку. Ринви відмінно відводять дощову або талу воду, тим самим гарантуючи міцний захист для будівлі...
ISOLA

Бітумна черепиця

Еластична бітумна черепиця Isola є продуктом, виробленим в Норвегії, де кліматичні умови досить непрості. Тому розробники створили справді унікальний матеріал...
IKO

Бітумна черепиця

Бітумна черепиця IKO є матеріалом для покрівлі на базі бітуму, скловолокна в поєднанні з органічними смолами і гранул натурального каменю...