00
Ура, ми відкрили власний сайт!

Ура, ми відкрили власний сайт!

Раді вітати своїх діючих та потенційних клієнтів! Компанія «ЮВК» нарешті створила власний сайт! Тепер Ви зможете ознайомитися в інтернеті з продукцією, яку ми представляємо на українському ринку.

Для нас дуже важливо бути ближче до своїх клієнтів, щоб надати Вам комфорт і зручність. Тепер, не відходячи від свого робочого місця або просто відпочинку вдома, Ви можете дізнатися цікаву інформацію про такі товари:

  • Покрівельні матеріали
  • Системи тепло і звукоізоляції
  • Вентиляційні системи
  • Водостічні системи
  • Сходи на горище
  • Мансардні вікна
  • Аксесуари

Ознайомитися з нашим асортиментом Ви зможете на сторінках сайту зі зручним і зрозумілим інтерфейсом, де усі товари грамотно розділені на категорії та колекції. Також всю продукцію можна побачити на якісних фотографіях, а ознайомитися з цінами по прайс-листу.

Якщо у Вас виникнуть питання і необхідна буде консультація, в розділі «контакти» знаходяться номери телефонів, за якими можна зв’язатися і отримати професійну консультацію наших фахівців. Якщо Вам зручніше отримувати інформацію за допомогою електронної пошти, в тому ж розділі можна заповнити форму і поставити запитання, на які менеджер негайно відповість.

Наша мета – надати покупцеві продукцію тільки перевіренї високої якості. В асортименті є кілька варіантів вибору по певній групі товару, тобто Ви можете підібрати на свій смак і можливість матеріал, а також отримати його в термін.

Ми пишаємося високим рівнем продукції, яку надаємо своїм клієнтам, і раді бути Вам корисними, створюючи комфорт разом.

Радимо оцінити

KATEPAL

Бітумна черепиця

Головним виробником покрівельного матеріалу з еластичного бітуму в Фінляндії є компанія KATEPAL OY. Компанія організована і діє з 1949 року...
IKO

Бітумна черепиця

Бітумна черепиця IKO є матеріалом для покрівлі на базі бітуму, скловолокна в поєднанні з органічними смолами і гранул натурального каменю...
ISOLA

Бітумна черепиця

Еластична бітумна черепиця Isola є продуктом, виробленим в Норвегії, де кліматичні умови досить непрості. Тому розробники створили справді унікальний матеріал...